Prismant

Prismant terug in de zorgsector

Afbeelding
Na een afwezigheid van vier jaar is Prismant terug in de gezondheidszorg. Het bedrijf is nooit echt weggeweest, maar ging de afgelopen jaren als Kiwa Carity door het leven. In januari van dit jaar heeft Zorg Invest het bedrijf overgenomen van Kiwa. Met de overname komt nu ook de naam Prismant weer terug.

Directeur van Prismant Wim Smit: “Prismant is een bekende naam in de zorgwereld, met een jarenlange traditie van producten met strategische stuurinformatie. Met het terughalen van de naam Prismant willen we laten zien dat de kennis en ervaring nog steeds ongeëvenaard is. Uiteraard wel als Prismant 2.0, die met haar unieke kennis innovatieve producten ontwikkelt ter ondersteuning van waardevolle zorg. Binnenkort lanceren we de eerste nieuwe producten.”

Deze producten ontwikkelt Prismant met haar nieuwe partners PatientInvolved, X-IS en MRDM om samen verder invulling te geven aan value-based health care in Nederland.

Prismant kent een rijke historie en is actief in alle domeinen van de zorg, zoals ouderenzorg, ziekenhuiszorg en de GGZ. Het ondersteunt zorginstellingen, brancheorganisaties, overheden en andere partijen in de zorg met relevante stuurinformatie, zodat zij de juiste strategische keuzes kunnen maken.

Prismant nieuwsbericht

Doe de verwijsscan